Bağ Evi Anahtar Teslim Projemiz
Buradasınız: Anasayfa / Blog
10 Mart 2022, Perşembe
Bağ Evi Anahtar Teslim Projemiz
ANAHTAR TESLİM BAĞ EVİ PROJESİ ; PROJEYE BAŞLADIĞIMIZ GÜNDEN İTİBAREN MÜŞTERİ Yİ SADECE ANAHTARLARI VERMEK İÇİN RAHATSIZ EDİYORUZ GERİSİ BİZDEN SORULUR.
Bağ Evi Anahtar Teslim Projemiz

Hepimizin hayali olan bir bağ evi sahibi olmak, hayatımızın geri kalanını bir bağ evinde geçirmek ve mutlu bir hayat sürmek düşüncesi, şehirlerin kalabalıklaşmış olması ve betonarme yapıların insanları boğacak duruma gelmiş olmasından dolayı günümüzün temel düşüncesi halini almıştır. Artık yaşlısı, genci herkes doğa ile iç içe bir bağ evinde yaşamak için farklı köylerde arazi arıyor. Peki bir bağ evi sahibi olmak ve yasal yükümlülüklerinizi yerine getirmek için neler yapılmalı ? 

Anahtar teslim bir bağ evi projesi daha karşınızda gittikçe kötüleşen ekonomiden dolayı fiyatlarımız yükselmeden bir proje başlatmanızı tavsiye eder itina ile yapalır.

Hizmet ve işlem aşamalarımız şu şekildedir;

Mimari proje çizimi ve metraj

Tasarımın oluşturulması,

Betonarme statik proje çizimi.

Mekanik tesisat proje çizimi (Sıhhi tesisat, ısı yalıtım, kanal projeleri)

Elektrik tesisat proje çizimi.

Zemin etüt raporu.

Uygulama ve inşaatın başlatılması,

Kaba inşaat ve iç mekân uygulamaların tamamlanması.

 

Gelin bütçenizin standartında aradığınız o huzurlu ortamı ellerimizle yüreğinize sunalım hem yatırım hem huzur veren bir proje.

Bu işinin duayen i bir inşaat profesörü sayın veysi beyle birlikte ücretsiz proje ücretsiz keşif ve ücretsiz tüyolarıyla hayalleriniz emin ellerde.

kırklareli mercan yapı anahtar teslim bağ evi projesi.

 

anahtar teslim bir ev projesi daha karşınızda böyle mükkemmel bir ağaç ev e sahip olmak için gittikçe kötüleşen ekonomi den dolayı fiyatlarımız yükselmeden hemen bi proje başlatmanızı tercih eder huzurlu bir yaşam için emekliliği beklemenizi tavsiye ederiz. Bağ evi,ağaç ev ve taş ev projeleri için irtibaat no:05459062156-05541553972

Anahtar teslim ev fiyatları için doğru adrestesiniz.

Etiketler
bağ evi
anahtar-teslim-bağ-evi
kırklareli-mercan-yapı-anahtar-teslim
Anahtar-teslim-ev-fiyatları
Anahtar teslim ev fiyatları
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın