Taş Ev Anahtar Teslim Projemiz
Buradasınız: Anasayfa / Blog
10 Mart 2022, Perşembe
Taş Ev Anahtar Teslim Projemiz
ANAHTAR TESLİM TAŞ EV PROJESİ; PROJEYE BAŞLADIĞIMIZ GÜNDEN İTİBAREN MÜŞTERİ Yİ SADECE ANAHTARLARI VERMEK İÇİN RAHATSIZ EDİYORUZ GERİSİ BİZDEN SORULUR.
Taş Ev Anahtar Teslim Projemiz

Taş evler yüzlerce yıldır dünyanın hemen her coğrafyasında yapılagelmiş çok yaygın bir yapı türüdür. Taş ev yapım teknikleri bölgelere göre kendi içlerinde pek çok farklı özellik gösteriyor olsalar da son derece dayanıklı, güçlü ve sağlıklı yapılar olmaları taş evlerin özellikleri arasında öne çıkar. Anadolu’nun pek çok bölgesinde de taş evler oldukça eski tarihlerden bu yana yapılagelmektedir.Aradığınız o eski günleri ve nostalji havasını önünüze seriyoruz.

Hizmet ve işlem aşamalarımız şu şekildedir;

Mimari proje çizimi ve metraj

Tasarımın oluşturulması,

Betonarme statik proje çizimi.

Mekanik tesisat proje çizimi (Sıhhi tesisat, ısı yalıtım, kanal projeleri)

Elektrik tesisat proje çizimi.

Zemin etüt raporu.

Uygulama ve inşaatın başlatılması,

Kaba inşaat ve iç mekân uygulamaların tamamlanması.

 

Gelin bütçenizin standartında aradığınız o huzurlu ortamı ellerimizle yüreğinize sunalım hem yatırım hem huzur veren bir proje.Bu işinin duayen i bir inşaat profesörü sayın veysi beyle birlikte ücretsiz proje ücretsiz keşif ve ücretsiz tüyolarıyla hayalleriniz emin ellerde.

kırklareli mercan yapı anahtar teslim bağ evi projesi.

 

anahtar teslim bir ev projesi daha karşınızda böyle mükkemmel bir ağaç ev e sahip olmak için gittikçe kötüleşen ekonomi den dolayı fiyatlarımız yükselmeden hemen bi proje başlatmanızı tercih eder huzurlu bir yaşam için emekliliği beklemenizi tavsiye ederiz. Bağ evi,ağaç ev ve taş ev projeleri için irtibaat no:05459062156-05541553972

 

Kendisi inşaat profesörü sayın veysi usta dan ücretsiz keşif ve ücretsiz tüyo için neyi bekliyorsunuz.

Kırklareli Mercan Yapı firması anahtar teslim Taş Ev yapımı için istdiğiniz çeşit ve boyutta malzemeyle fiyatınızı çıkartalım.

Kenarda paranız var iyi bir yatırım mı yapmak istiyorsunuz tam olarak doğru adrestesiniz pek çok müştemizi milyonluk yaptık ve talih kuşu şuan sizede kondu gelin yaptırın 5 kat daha pahalısına olan piyasada istediğiniz fiyattan ilan verin.

Siz hayal edin MERCAN yapı tasarlasın.

Anahtar teslim ev fiyatları için doğru adres.

Etiketler
taş
taş-ev
Villa
Anahtar-teslim-taş-ev-projesi
Mercan-yapı
Anahtar tesliim ev fiyatları
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın